Te gekke boeken uit Den Haag!

Het Literaire Erfgoed van Den Haag: Ontdek Te Gekke Boeken uit de Hofstad

Wij verkopen super leuke haagse boeken van veel verschillende Haagse schrijvers. Zo hebben wij Haagse romans te koop in onze shop, maar ook veel andere leuke boeken. Neem een kijkje in onze shop om erachter te komen wat we allemaal verkopen.

De bekendste boeken die wij verkopen zijn:

Ook verkopen wij Ut Groen Geile Boekie van Sjaak Bral. In dit boek wordt alles over de Haagse taal en de Haagse cultuur uitgelegd, het boek is voor €26,95 verkrijgbaar. Bij bestelling van dit boek krijg je er een gratis Haagse Harry mondkapje bij!

Onze shop staat helemaal vol met allemaal verschillende boeken uit Den Haag. Deze zijn geschreven door een aantal bekende Haagse auteurs namelijk:

  • Sjaak Bral
  • Dick Bruna
  • Vincent de Vries
  • Ben Tichem
  • Jeffrey huf

Deze auteurs hebben een aantal leuke en bekende boeken die zeker het lezen waard zijn. Een aanrader van ons is om zeker een van de hilarische Haagse Nijntje boeken te lezen van Dick Bruna. 

Als je meer over Den Haag zelf wilt weten raden wij aan om een keer het Den Haag boek te lezen. Hierin is veel informatie te vinden over de stad en cultuur in Den Haag.  

Meer informatie over onze Haagse kado’s? Neem een kijkje in onze shop. Houdt ook zeker onze Facebook pagina in de gaten voor leuke updates en nieuwe producten!