Haagse artiesten boeken

Haagse artiesten boeken voor elke gelegenheid

Op zoek naar leuke Haagse volkszangers voor jouw bruiloft of familiefeest in Den Haag? Bij Haagskado ben je dan aan het juiste adres! Wij hebben de beste Haagse artiesten voor elke gelegenheid door de samenwerking met www.hofstadboekingen.nl

De Haagse zangers die je o.a. kunt boeken zijn:

Natuurlijk hebben deze artiesten ook hun eigen singles en cd’s. Wij van Haagskado verkopen deze cd’s ook. Zo hebben we de prachtige plaat van John Medley: Groen Geel Hart. Deze cd is voor slechts 4,95 verkrijgbaar in onze shop

Als jullie een van deze artiesten willen boeken moet er natuurlijk nog wel overlegd worden over de datum en tijd dat deze artiesten aanwezig moeten zijn. Als dit allemaal rond is kunnen wij jullie verzekeren dat deze artiesten er zeker een geweldig feest van zullen gaan maken.

De artiesten uit Den Haag hebben al vaak genoeg opgetreden en weten daarom ook zeker wel hoe ze een feestje moeten bouwen.  De volkszangers van Den Haag zijn altijd wel in voor ieder evenement of feestje.

Bij een feest horen natuurlijk ook lekkere hapjes. Bij Haagskado is het daarom ook mogelijk om verschillende eetkraampjes te huren door de samenwerking met www.henkpatat.nl. Denk hierbij aan:

Meer informatie over onze Haagse cadeau’s, artiesten of het huren van een mobiele eetkraam? Neem een kijkje in onze shop. Houdt ook zeker onze Facebook pagina in de gaten voor laatste updates en nieuwe producten!