Kerstpresentjes of kerstpakketten met Haagse producten voor jouw personeel uit Den Haag!

Kerstpresentjes of kerstpakketten met Haagse producten voor jouw personeel uit Den Haag!

Bij HaagsKado, de Haagse cadeauwinkel in Den Haag vind je de leukste kerstpresentjes, kerstcadeautjes of personeelscadeaus om te geven tijdens de feestdagen in Nederland. Bekijk de categorie Den Haag Stad Kado op onze website want we hebben een uitgebreid en nieuw assortiment met echte Haagse producten. Shop online het uitgebreide aanbod aan nieuwe Haagse producten zodat je als werkgever een mooi personeelscadeautje, kerstpresentje uit Den Haag of een traditioneel kerstpakket kan samenstellen. 

Ieder jaar probeer je als bedrijf iets unieks te vinden als kerstpresentje of geweldige cadeaus te verzamelen voor in het kerstpakket. Door onze voordelige prijzen kan je bij ons voor elk budget een kerstpresentje kopen of een kerstpakket samenstellen.  Elk jaar heb je bij eerste en tweede kerstdag of een andere algemeen erkende feestdag een uniek cadeau voor jouw personeel nodig. Naast de Den Haag Stad Kado’s hebben wij een categorie volledig gericht aan eten, genaamd de Haagse Hap. In deze categorie hebben allemaal Haagse lekkernijen en heerlijke producten zoals: 

En nog veel meer!  Als je op zoek bent naar een origineel kerstpakket uit Den Haag voor de feestdagen die je niet zelf hoeft samen te stellen, dan raden wij het Haagse Pakket aan. In dit pakket zitten veel Haagse lekkernijen en producten om je vingers bij af te likken. Echte Haagse cadeaus voor de feestdagen bestel je natuurlijk bij Haagskado. Bij al het lekkere eten tijdens de feestdagen is het ook handig om wat producten te hebben voor in de Keuken.

Daarom hebben wij een ruim aanbod met keukenproducten. Neem bijvoorbeeld onze geweldige Den Haag ovenwant, theedoek of een pannenlap die bij iedere Hagenaar of Hagenees natuurlijk niet in de keuken mag ontbreken. Wanneer je aan tafel gaat en gaat dineren is het natuurlijk handig om er bijvoorbeeld een servetje bij te hebben. Wij hebben Haagse servetten die ook zijn gemaakt in Den Haag. In ons assortiment hebben wij ook mooie onderzetters van Den Haag. Met deze onderzetters krijg je nooit meer kringen in jouw tafel. Je beschermt niet alleen je tafel, maar het ziet er ook nog eens lekker Haags uit. Met deze Haagse onderzetters laat jij dan ook direct zien dat jij een echte Hagenees bent. Als je onderzetters in een kerstpakket verpakt zit je nooit verkeerd bij liefhebbers van Den Haag. Daarom is dit een echte aanrader als cadeautje voor een echte Hagenees. Wil je meer informatie over onze Haagse kado’s dan kan je altijd een e-mail sturen naar info@haagskado.nl. Houd dan ook zeker onze social media pagina’s en nieuwsbrieven in de gaten. Like, volg en abonneer je vandaag nog voor leuke updates en nieuwe Haagse producten!