Kerstpakketten met Haagse producten

kerst presentjes blog

Wil je een origineel kerstpakket voor jouw personeel? Zoek dan niet verder. Bij HaagsKado, dé Haagse cadeauwinkel gelegen in het hart van Den Haag, bieden we een unieke selectie aan kerstgeschenken, ideaal voor jouw medewerkers tijdens de feestdagen. De nieuwe categorie ‘Kado pakketten‘ op onze website staat vol met authentieke Haagse producten. 

Maak elk kerstpakket persoonlijk en bijzonder

Ieder jaar probeer je als bedrijf iets unieks te vinden als kerstpresentje of geweldige cadeaus te verzamelen voor in het kerstpakket. Bij HaagsKado kan je voor elk budget het perfecte kerstcadeau vinden. Of je nu kiest voor een klein kerstpresentje of een uitgebreid kerstpakket, onze producten bieden kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Met de feestdagen in het vooruitzicht, zorgen onze unieke geschenken ervoor dat jouw personeel zich echt gewaardeerd voelt. In onze categorie ‘Haagse Hap‘ vind je een uitgebreid assortiment aan lokale lekkernijen zoals Haagse Hopjes en Haagsche kakker. Deze categorie is perfect voor iedereen die op zoek is naar een origineel, culinair kerstpakket vol Haagse specialiteiten. 

Kerstpakket bestellen voor jouw personeel

Wil je een kant-en-klaar kerstpakket vol Haagse heerlijkheden? Ons Haagse Pakket is de ideale keuze. Het zit vol met lokale lekkernijen en zorgt gegarandeerd voor een smakelijke verrassing. Bestel eenvoudig jouw Haagse cadeaus voor de feestdagen bij Haagskado. Wat is er beter dan deze feestelijke lekkernijen te combineren met praktische keukenaccessoires?

Ons assortiment biedt verschillende keukenproducten, ideaal voor elke Hagenaar of Hagenees. Denk bijvoorbeeld aan onze stijlvolle Den Haag ovenwantenen keukenschorten. Voor een sfeervolle maaltijd aan tafel bieden wij ook speciaal vervaardigde Haagse servetten, geproduceerd in Den Haag zelf. En om je tafel te beschermen én tegelijkertijd een Haagse flair toe te voegen, kies je voor onze elegante Haagse onderzetters. Deze onderzetters voorkomen niet alleen kringen op je tafel maar tonen ook jouw trots als echte Hagenees. Het toevoegen van deze onderzetters aan een kerstpakket maakt het een perfect cadeau voor iedereen die van Den Haag houdt. 

Wil je meer informatie over onze Haagse kado’s dan kan je altijd een e-mail sturen naar info@haagskado.nl. Houd dan ook zeker onze social media pagina’s en nieuwsbrieven in de gaten. Like, volg en abonneer je vandaag nog voor leuke updates en nieuwe Haagse producten!