Hou je Haags fietstour

ride-for-the-legends-88

Geannuleerd: Hou je Haags Fietstour > “Ride for the Legends of “88”

 

 ”LET OPGeannuleerd wegens de Corona maatregelen. Wij bekijken de mogelijkheid om in Augustus met een creatieve zomer tour te komen.

Op zondag 13 juni is het tijd voor Hou je Haags “Ride For The Legends of ’88′” na het grote succes van de “Ride For Freedom” op 13 mei, komen wij nu met een speciale EK editie!

Tijdens deze gezellige Haagse fietstocht gaan we, onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes, en onder verrassende aanmoediging van bevriende musici en entertainment ook staat er een “EK Pimp Sessie” op het programma en gaan we bij de finish heerlijk onder het genot van een BBQ en drankje rond gezellige kampvuurtjes kijken naar het Nederlands elftal!

De tocht wordt begeleidt door het Hou je Haags Bikers Team en elke deelnemer krijgt een aandenken aan deze editie. Deze dag draait om gezelligheid, smakelijk eten en drinken en er doen zeven gerenommeerde horecabedrijven mee die ons gaan verwennen.

Belangrijke info

 • Prijs:
  €35,- per persoon (inclusief hapjes en drankjes + fietsgadget).
 • Wanneer:
  Donderdag 13 juni.
 • Hoe laat?
  16:00 verzamelen.
 • Waar
  sportcampus in Zuiderpark.
 • Zelf meenemen
  Eigen fiets.

Leuk bedrijf of familie uitje?
Dat kan! We hebben speciale groepsarrangementen, gewoon de “Ride“ en bij de finish waar er gezorgd wordt voor een BBQ incl. drankje. Het Nederlands elftal op groot scherm bekijken en live entertainment voor de sfeer. Ook is het mogelijk om een extra drankarrangement te bestellen (binnen-/buitenlands gedistilleerd).

Voor prijzen en meer informatie over de groepsarrangementen kan je contact opnemen met:

Jeffrey Huf 06-83773899

Regels:

Veiligheid is belangrijk. Wij gebruiken voornamelijk fietspaden en houden ons aan de geldende (corona) regels. We fietsen met gepaste afstand twee aan twee met een meter ruimte voor en achter.

Gedurende de tocht rijdt een “bezemwagen mee voor pech en fysieke probleempje , de mannen van van Heugten Tours zorgen dan voor u. Wij vertrouwen er op dat iedereen veilig gebruik maakt van de fietspaden. Het gaat vooral om de gezelligheid en lol en laten we er een love parade op de fiets van maken.

 

‘’Een echte gezellige Haagse fietstocht, onder leiding van Haags icoon: Jeffrey Huf, langs de mooiste plekkies van Den Haag’’

ride-for-the-legends-of-88-large

Inschrijven kan t/m 11 juni 2021 en de kosten bedragen €35,- per persoon.

Via onderstaande link schrijf kun jij je inschrijven voor deze unieke en gezellige Haagse Fietstour. Wij heten je graag van harte welkom op 13 juni.

Wij verzamelen op 13 juni om 16:00 voor desportcampus in Zuiderpark waar wij u inchecken op vertoon van uw digitale inschrijving. Vertrek om 16:00 uur.

Groep arrangementen:
Leuk bedrijf of familie uitje? Dat kan! We hebben speciale groepsarrangementen, gewoon de “Ride“ en bij de finish waar er gezorgd wordt voor een BBQ incl. drankje. Het Nederlands elftal op groot scherm bekijken en live entertainment voor de sfeer. Ook is het mogelijk om een extra drankarrangement te bestellen (binnen-/buitenlands gedistilleerd).

Voor prijzen en meer informatie over de groepsarrangementen kan je contact opnemen met Jeffrey Huf – 06-83773899