Nieuwe collectie originele Haagse cadeaus & souvenirs

haagskadotje blogformaat

Nieuwe collectie originele Haagse cadeaus & souvenirs

Bij Haagskado, de cadeauwinkel uit Den Haag hebben wij nu nieuwe originele Haagse cadeaus in de categorie: Den Haag Stad Kado. Deze Haagse cadeaus zijn leuk om te geven als cadeautje voor jong en oud, zelf te gebruiken of om thuis neer te zetten. We hebben ook veel nieuwe merchandise producten toegevoegd van jouw favoriete voetbalclub. 

Houten Snijplanken van Den Haag

We hebben een uitgebreide collectie aan echte Haagse snijplanken met allemaal verschillende kreten. Je vindt alleen houten snijplanken in ons Haagse assortiment en geen kunststof snijplanken. Dit komt omdat houten snijplanken veel duurzamer zijn. Ook gaan houten snijplanken veel langer mee en het is beter voor jouw messen. Op de snijplanken uit Den Haag zit uiteraard een antibacteriële werking. Hierdoor past de snijplank in elke keuken. In de snijplanken zitten verschillende gegraveerde tekeningen met bijvoorbeeld de Skyline van Den Haag. Doordat we een groot assortiment hebben zal er altijd wel een snijplank tussen zitten. Voor jouzelf of om aan iemand cadeau te geven. Op zoek naar een origineel Haagskado? Shop ze vandaag nog in de webshop. 

Houten wenskaarten Den Haag

We hebben een breed aanbod aan Haagse houten wenskaarten. Deze hebben diverse teksten waardoor er voor iedereen en iedere gelegenheid wat tussen zit. In het aanbod zitten twee verschillende type kaarten. De 3D wenskaart en een normale houten kaart. In het uitgebreide assortiment van de cadeauwinkel uit Den Haag zitten nog veel meer grote of kleine producten die uit Den Haag komen zoals: spelletjes, kleding, plaatsnaamborden of handige spullen voor in de keuken voor jong en oud. Dit zijn natuurlijk niet de enige Haagse cadeaus in onze webwinkel. In onze webwinkel vind je veel meer cadeaus waarvan je zeker weet dat ze uit Den Haag komen.

  • ADO Den Haag Merchandise 
  • Haagse Boeken
  • Haagse Schilderijen 
  • En nog veel meer!
  • Meer informatie over onze Haagse kado’s? Houdt dan ook zeker onze social media pagina’s en nieuwsbrieven in de gaten. Like, volg en abonneer je vandaag nog voor leuke updates en nieuwe Haagse producten! Als je liever in een fysieke winkel producten koopt dan verwelkomen we je graag in onze Haagse cadeauwinkel op de Theresiastraat 53 in Den Haag. Je kunt altijd gratis jouw producten afhalen in onze fysieke winkel.