Lekkernijen uit Den Haag!

Haagskado lekkernijen thumbnail

Nieuwe Haagse specialiteiten in de Haagskado webshop

Natuurlijk bieden wij van Haagskado veel exclusieve producten aan in onze webshop. Zo hebben wij onze webshop nu ook kunnen verrijken met diverse Haagse lekkernijen.
Denk hierbij aan heerlijke Haagse Hopjes, Haagse kakkers,onze speciale poffers, Hagelslag uit Den Haag en veel meer!

Daarbij schenken we veel aandacht aan de de verpakking en presentatie van deze Haagse specialiteiten. Wij verzorgen graag specialiteiten voor alle Hagenaars en Hagenezen en we bezorgen onze producten in heel Nederland.

Wil jij ook graag onze Haagse hapjes in huis? Of wil jij graag een origineel Haagskado aan iemand geven? Bijvoorbeeld aan vrienden, familie of als geschenk aan collega’s?

Check dan zeker even de Haagse hapjes pagina

Echt Haags gebak bestellen

Het meest bekende en geliefde Haagse gebak is natuurlijk de Haagse kakker. Dit Royaal gevulde krentenbrood kaneel, noten, roomboter en donkere amandelspijs is zeer geliefd onder de Haagse bevolking, en vanwege de heerlijke smaak is de Haagse kakker ook steeds bekender buiten de Hofstad. Verras iemand met dit klassieke kwaliteitsproduct.

Haagse specialiteiten te halen in Haagskado webshop

Echte Haagse specialiteiten nu in de Haagskado webshop

Haags Hopjes producten van Haagskado

De Haagse Hopjes snoepjes zijn lang geleden ontwikkeld in 1794, toen baron Hendrik Hop verhuisde van Brussel naar Den Haag. Hij kwam tot zijn vreugde te wonen boven een suikerbakker winkel in Den Haag aan de Lange Voorhout. Hij had een enorme liefde voor twee producten: koffie en snoepjes.

Haagse lekkernijen pakketten

In ons brede assortiment bieden wij ook Haagse lekkernijen pakketten aan. Perfect voor wanneer je op zoek bent naar een typisch Haags cadeau. Dit pakket bevat een selectie van allerlei Haagse specialiteiten. Waaronder de Haagsche kakker, Haagse hopjes in blik en nog veel meer.