Eerbetoon Golden Earring

radar-love-artprint

Eerbetoon Golden Earring

Haagskado & Marcello’s slaan handen ineen voor inzameling stichting ALS Nederland

Golden Earring, de wereldberoemde Haagse band houdt op met bestaan. Door gezondheidsproblemen van gitarist en oprichter George Kooymans is de band genoodzaakt om afscheid te nemen van haar geliefde publiek. Fans hebben nu de handen ineen geslagen om een eerbetoon te houden voor de 60 jarige, door ALS getroffen, gitarist van de Haagse band.

Eind 2020 kwam bij de ander bandleden: zanger Barry Hay, drummer Cesar Zuiderwijk en bassist Rinus Gerritsen de klap hard aan toen Kooymans vertelde over zijn lot. op 5 februari j.l. lekte ook het nieuws uit naar het grotere publiek. De band is duidelijk; ‘’het is alles of niets’’… De show van 2019 in Ahoy blijkt het laatste optreden van de Haagse helden te zijn.

Fans van Golden Earring wilde het er niet bij laten zitten, ‘’We kunnen deze Haagse band niet in de kou laten’’, laat een fan van het eerste uur weten. De zussen Winny en Yvonne van der Geest zijn het daar volledig mee eens en zijn initiatiefnemers van het eerbetoon ‘’Nederland draait Radar Love!’’.

Doe mee met de actie > ‘’Nederland draait Radar Love!’’

Als eerbetoon roepen fans op om op 11 maart om 17:15, de grootste wereldhit van de groep, uit de speakers te laten horen! Wij roepen je daarom op om ook mee te doen en Radar Love uit je speakers te laten horen, zodat alle fans George Kooymans en Stichting ALS Nederland een fijn hart onder de riem te steken.

Zet daarom alle ramen en deuren open en laat je horen voor Golden Earring! Het eerbetoon is tevens een ode aan overleden vader Jan van der Geest, die een bijzonder band had met Golden Earring en altijd aanwezig was als kok en inspirator van de band tijdens tournee.

 • Haagse Schilderijen

  Radar Love Art Print voor Stichting ALS

  99,00

  Radar Love in 33 tekeningen!

  Een hoogwaardige giclee (artprint) op 300 grs papier van het bekende Haagse kunstenaarsechtpaar Marcello en Els. Het kunstwerk is ingelijst in een zwart aluminium lijst van 45x60cm en kan dus direct worden opgehangen. De winst komt volledig ten goede aan Stichting ALS.

   

  Let op ! : Mocht u hem ingelijst willen hebben. Geef dit aan als opmerking bij uw bestelling.  Met inlijsten word er  €25,- extra gerekend!

Steun stichting ALS! Koop de exclusieve ‘’Radar Love Art Print’’ van jouw favoriete Haagse band en de opbrengsten zijn volledig voor stichting ALS

Haagskado steunt deze actie voor de Haagse iconen volledig. Samen met de bekende en gewaardeerde Haagse kunstenaars: Marcello en Els van Marcello’s Art Factory bieden je daarom als fan of liefhebber de kans om je steun te geven aan stichting ALS, die strijdt voor meer onderzoek naar de spierziekte en die patiënten van ALS op veel vlakken ondersteuning kan bieden.

Voor Stichting ALS is de tekst ’45 Years of Radar Love’ in het schilderij  vervangen door ‘Golden Earring 1961 – 2021’. Met recht een prachtige herinnering aan de beste Nederlandse rockband ooit. 

De opbrengst van de verkoop van het schilderij gaat volledig naar Stichting ALS Nederland!

Doe mee, help en haal jouw Radar Love Art Print! Jouw steun wordt zeer gewaardeerd.