Over ons

Wat is Haagskado? - Haagskado.nl

Haagskado.nl is een echt Haagse webwinkel. Je kunt bij ons de leukste producten kopen, die allemaal een ding gemeen hebben: ze zijn gemaakt in Den Haag. Ondernemers die zelf geen website hebben, kunnen in onze webwinkel hun product online verkopen. Enige voorwaarde die wij stellen is dat een product onvervalst Haags moet zijn.

Bestel een echt Haagskado uit Den Haag in onze webwinkel en wij bieden de mogelijkheid om je kado in te laten pakken met een speciale groengele verpakking, zodat je een echt Haags Kado hebt.

Wij willen de winkel verder uitbreiden met allerlei mooie Haagse producten. Weet jij nog een typisch Haags product dat wij niet verkopen of wil je jouw product verkopen via onze webwinkel? Neem dan contact met ons op.

348
Producten
1843
Gelukkige klanten
100
Procent haags

Haags Kado, een origineel cadeau uit Den Haag!

Hagenaars, Hagenezen, hoe we onszelf ook noemen op Den Haag zijn we trots. Wij van Haags Kado willen daarom dat iedereen makkelijk het perfecte cadeau vanuit Den Haag kan vinden.

Wil je een souvenir kopen of cadeau geven, vanaf nu hoef je niet meer naar een winkel in de binnenstad waar nog maar de vraag is of ze hebben wat je zoekt.
Haags Kado heeft leuke ideeën voor een groot of klein cadeautje, de meest originele cadeaus hebben wij voor je samengevoegd in één webshop.

Den Haag cadeau idee!

Wij en derde onder ons zijn altijd op zoek naar een uniek cadeau, dit met een leuk cadeau zijn en het liefst bestel je het bij een bedrijf dat een zo goed mogelijke service biedt. 

Bij ons ben je aan het juiste adres. Bekijk onze leuke cadeaus op onze website, we garanderen je de beste haagse items!

kerstpakketten pop-up