Haags matje bij Haagskado

Haagse mat blog

Hagenees in hart en nieren Roy van den Hoogen introduceert Haags Matje

Den Haag wordt in Nederland vaak gezien als de stad met de meest gastvrije inwoners. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, Brabant of uit de achterhoek je bent bij een Hagenees altijd welkom. Als eerbetoon voor deze kenmerkende warmte heeft Hagenees in hart en nieren “Roy van den Hoogen” het Haags matje op de markt gebracht.

“In Den Haag zijn ze niet altijd zo vriendelijk geweest” zegt Roy. Vroeger wilde de kouwe kak het liefst zo snel mogelijk van je af zijn en schonk je daarom een karig bakkie pleur. Tegenwoordig is het lastiger om deze mensen te vinden dan de warme mensen. De inwoners van Den Haag zullen dit zeker beamen. Om tot het idee te komen om een Haags matje op de markt te brengen? Dat is puur uit nood geboren. Roy zijn Primera winkel in Den Haag is omringt met kantoorpanden, waardoor het niet storm loopt. En omdat de vuurwerkverkoop ook dit jaar niet doorgaat is hij tot het idee van het Haags matje gekomen. Je moet wat in deze tijden!

Haagse mat kopen in de Haagskado webshop

Typisch Haagse matje nu in de Haagskado webshop

Roy heeft vooral veel vertrouwen in zijn product. Voor een habbekrats heb jij het Haags matje al in huis en dit ook nog eens voor de feestdagen! Wat wil je nog meer? Ook in het nieuwe jaar wilt Roy stevig doorpakken.