Hou je Haags Fietstour “Ride for Freedom”

fietstocht-ride-freedom

Hou je Haags Fietstour > “Ride for Freedom”

 ”LET OP: De datum van de Fietstour is gewijzigd naar Donderdag 13 mei op Hemelvaartsdag! Tijden en locatie blijven ongewijzigd. Bedankt voor je begrip en graag tot dan”, Grote Kerk Den Haag

Kom auk fietse!! Tijdens deze gezellige Haagse fietstocht gaan we, onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes, en onder verrassende aanmoediging van bevriende musici en entertainment! De tocht wordt begeleidt door het Hou je Haags Bikers Team en elke deelnemer krijgt een aandenken aan deze editie.

Deze dag draait om gezelligheid, smakelijk eten en drinken en er doen zeven gerenommeerde horecabedrijven mee die ons gaan verwennen. De  route gaat via Den Haag centrum , via Binckhorst naar Voorburg en terug met op verschillende locaties een tussenstop.

De ‘’Ride for Freedom’’ tocht vindt plaats op 13 mei en begint op/bij de Grote Kerk. Verzamelen om 14:30. De fietstocht wordt vervolgens gehouden van 15:00 tot 20:00.

Belangrijke info

 • Prijs:
  €25,- per persoon (inclusief hapjes en drankjes + fietsgadget).
 • Wanneer:
  Donderdag 13 mei op Hemelvaartsdag.
 • Hoe laat?
  14:30 verzamelen, Start fietstocht 15:00, einde fietstocht 20:00.
 • Waar
  Grote Kerk Den Haag.
 • Zelf meenemen
  Eigen fiets.

Regels:

Veiligheid is belangrijk. Wij gebruiken voornamelijk fietspaden en houden ons aan de geldende (corona) regels. We fietsen met gepaste afstand twee aan twee met een meter ruimte voor en achter.

Gedurende de tocht rijdt een “bezemwagen mee voor pech en fysieke probleempje , de mannen van van Heugten Tours zorgen dan voor u. Wij vertrouwen er op dat iedereen veilig gebruik maakt van de fietspaden. Het gaat vooral om de gezelligheid en lol en laten we er een love parade op de fiets van maken.

 

‘’Een echte gezellige Haagse fietstocht, onder leiding van Haags icoon: Jeffrey Huf, langs de mooiste plekkies van Den Haag’’

fietstocht-banner-ride-for-freedom

Inschrijven kan t/m 6 mei 2021 en de kosten bedragen €25,- per persoon.

Via onderstaande link schrijf kun jij je inschrijven voor deze unieke en gezellige Haagse Fietstour. Wij heten je graag van harte welkom op 13 mei Hemelvaartsdag.

Wij verzamelen op 13 mei om 14.30 op de Grote Kerk in Den Haag waar wij u inchecken op vertoon van uw digitale inschrijving. Vertrek om 15.00 uur en aankomst weer bij de Grote Kerk om 20.00 uur met een uitzwaai ceremonie.