De beste mondkapjes van Den Haag koop je bij Haagskado!

Altijd al willen weten waar je de beste en leukste mondkapjes uit Den Haag moet bestellen? Tegenwoordig is het natuurlijk in bepaalde gebieden verplicht om mondkapjes te dragen. Bij Haagskado ben je dan op het goede adres. Wij verkopen namelijk de meeste originele mondkapjes met de beste Haagse uitstraling!

Onze wasbare mondkapjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Wij hebben voor iedereen wel een leuke stijl bijvoorbeeld:

Het gebruik van mondkapjes is van het grootste belang tegenwoordig. Wij vinden het gebruik van wasbare mondkapjes beter dan medische mondkapjes. Dit komt omdat het gebruik van wegwerp mondkapjes slecht is voor het milieu.

Naast ons ADO Den Haag mondkapje hebben we ook de nieuwste typische Haagse merchandise in onze webshop. Denk bijvoorbeeld aan:

En nog veel meer!

Binnenkort komt er op de website van Haagskado ook nieuwe merchandise uit! Houdt daarom zeker onze website in de gaten voor de nieuwste merchandise.

Meer informatie over onze Haagse mondkapjes? Neem een kijkje op onze website voor al je echt Haagse producten. Denk hier aan Haagse souvenirs of echte ADO Den Haag merchandise.