ADO Den Haag merchandise!

De nieuwste ADO Den Haag merchandise!

Bij Haagskado heb je de nieuwste maar ook de leukste ADO Den Haag merchandise. De merchandise is voor jong en oud. Wij hebben voor iedereen er wel iets leuk bij zitten. Hierbij kun je denken aan:

Wij verkopen helaas geen Ado Den Haag voetbalshirts in onze shop, deze zijn te koop in het cars jeans stadion. voor alle andere Ado merchandise moeten jullie zeker bij ons zijn.

Binnenkort komt er op de website van Haagskado ook nieuwe merchandise uit! Houdt daarom zeker onze website in de gaten voor de nieuwste merchandise.

Tegenwoordig is het natuurlijk verplicht om in openbare ruimtes je mondkap te dragen. wij hebben daarom een paar leuke en stijlvolle haagse mondkapjes voor jullie om er goed bij te lopen. Onze mondkapjes zijn beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen namelijk: 

En nog veel meer!

Deze producten zijn ook allemaal te koop in onze winkel dus neem snel een keer een kijkje bij onze winkel en laat ons weten wat jullie ervan vinden.

Meer informatie over onze Haagse kado’s? Neem een kijkje op onze website. Houdt ook zeker onze Facebook pagina in de gaten voor leuke updates en nieuwe producten!