Uniek Haags Cadeau

Gratis af te halen in de winkel

Te allen tijde te ruilen

Haagskado.nl een echte Haagse Webwinkel

Vind hier jouw typisch Haagse kado!

Er zijn oneindig veel Haagse producten, benieuwd welke items het meest in trek zijn? Zie hier alle populaire categorieën van het Haags Cadeau.

Onze producten

Onze producten zijn niet zomaar producten, het zijn Haagse producten!

  • ADO Den Haag Merchandise

    ADO Den Haag Trots Pet

    19,95

    Pronk met je liefde voor ADO Den Haag met deze stijlvolle pet in de karakteristieke groen en gele kleuren van de club. Met het opvallende clublogo geborduurd op de voorkant en de woorden “Onze Trots” op de zijkant, is deze pet een must-have voor elke fan. De verstelbare sluiting zorgt voor een comfortabele pasvorm, terwijl het hoogwaardige materiaal duurzaamheid en langdurig draagplezier garandeert. Laat je passie voor ADO Den Haag zien, waar je ook gaat, met deze opvallende pet.

  • ADO Den Haag Merchandise

    ADO Den Haag Heritage Voetbal

    14,95

    Deze unieke voetbal viert de rijke geschiedenis van ADO Den Haag met een prachtig ontwerp in wit, groen en rood, compleet met het iconische clublogo van de ooievaar en de gegraveerde tekst “ADO Den Haag Est. 1905”. Elk detail van deze bal ademt de passie en het erfgoed van de club. Gemaakt van hoogwaardige materialen voor uitstekende prestaties op het veld en duurzaamheid, is deze voetbal een eerbetoon aan de trotse tradities van ADO Den Haag. Perfect voor verzamelaars en fans die hun clubliefde willen laten zien met een vleugje nostalgie.

  • ADO Den Haag Merchandise

    ADO Den Haag Trots Voetbal

    14,95

    Deze witte voetbal straalt de trots uit van ADO Den Haag met zijn kenmerkende groen en gele kleuren, compleet met het iconische clublogo en de slogan “Onze Trots”. Perfect voor fans die hun liefde voor de club willen tonen op en naast het veld. Met hoogwaardige materialen voor een uitstekende balcontrole en duurzaamheid, is deze voetbal een must-have voor elke ADO Den Haag supporter.

  • Haagse boeken

    Groen geile boekie 2024

    24,95

    De eerste uitgave van ‘Ut Groen-Geile Boekie’ werd 25 jaar geleden gepubliceerd. Deze taalgids, geworteld in de Haagse cultuur, werd meteen een fenomeen. Elke druk verkocht volledig uit, en dat gold ook voor elke opvolgende editie. Daarom komt er eind april een speciale Groen-Gâhwe jubileumeditie uit!